Де замовити недорогу фотосесію в Києві?

Фотосесії на природі — відмінний спосіб не тільки отримати гарні фотографії, а й підняти собі настрій. В теплу пору року дуже висока популярність такого роду фотопослуг. Зйомки проводяться в парках, ботанічних садах, на вулицях міста та за межами міста. Природний антураж куди цікавіше і більш захоплююче ніж навіть сама обладнана студія. Якщо ви вирішили замовити собі таку фотосесію, питання стоїть тільки за вибором фотографа.

черно белое фото с девушкойСьогодні багато людей пропонують свої послуги. Ринок перенасичений. У такому розмаїтті потенційному клієнту легко загубитися. На що звертати увагу? Звичайно ж, в першу чергу, на портфоліо. Подивіться фотографії, оцініть якість знімків, майстерність фотомайстра, його стиль. Крім портфоліо також чималу роль відіграє стаж фотографа. Багаторічний досвід у проведенні такого роду зйомок обов’язковий. Кожен тип фотопослуг вимагає своїх специфічних навичок. Фотосесії для дівчат на природі на відміну від, скажімо, предметної фотозйомки, вимагають від фотографа вміння швидко знаходити з людьми спільну мову і легко налагоджувати комунікацію. Адже, замовляючи таку послугу, людям треба не просто віддати гарні знімки; фотосесія сама по собі повинна бути в радість і всім приносити задоволення. Задоволення клієнта — ознака того, що він витратив гроші не задарма. З деякими фотографами моделі можуть відчувати себе затиснутими і скутими. Це позначиться і на результаті зйомок. Тому особистість фотографа дуже важлива.

Де проводити фотозйомку дівчат у Києві?

Коли ви визначитеся з фотографом, залишається питання про місце проведення фотосесії. Київ — гарне місто з безліччю цікавих і фотографічно цінних місць. Вельми затребуваним є Маріїнський парк. Його оточення ідеально для проведення творчих художніх фотосесій: тут є як елементи міського пейзажу і архітектури, так і живописні зелені куточки. Парк гарно доглянутий, має велику територію і знаходиться у центрі міста — все це говорить на його користь. Хоча, звичайно, це далеко не єдине місце, де можна отримати відмінні кадри. Цікавими в цьому плані також будуть: Музей Великої Вітчизняної Війни, київська набережна в районі поштової площі, парк ім.Т.Г.Шевченка, як не дивно — вул.Хрещатик. Може здатися, що через велику кількість людей, це місце мало підходить для фотографії. Але це не так. Грамотна робота з ракурсами і вибір вдалих поз дозволяють нівелювати ефект натовпу на фото.

Сайт olegasphoto.pro — професійні фотосесії на природі