Як краще організувати весілля?

Весілля — украй важлива та урочиста подія в житті кожної людини. Підготовка до цієї події може тривати як місяць, так і рік. І питань виникає дуже багато:  Як краще підійти до цього процесу? На які нюанси слід звертати увагу? На чому можна економити? Відповісти на них без попередньої підготовки і досвіду організації подібних заходів нелегко. У цій статті ми розглянемо основні моменти щодо організації весілля.

Починається підготовка до весілля з вибору дати подання заяви в ЗАГС. Заяву необхідно подавати мінімум за місяць до дати реєстрації вашого браку. А краще планувати все наперед і вибирати дату десь за півроку. Це дає масу переваг.

До речі, ще перед вибором дати, ще треба визначитися з конкретним РАГСом, де ви проводитимете весілля. Вибір РАГСу — справа важлива. Якщо вам важлива естетика вашого свята і його зручність проведення, уважно придивитеся до РАГСів, щоб вибрати найкращий за усіма параметрами: наявність парковки, розмір залу реєстрацій, краса інтер’єрів і вид будівлі зовні, ввічливість персоналу, наявність черг та інше.

Детальний огляд РАГСів Києва (фото, телефони, адреси) можна подивитися тут.

Після того, як ви визначитеся із РАГСом, час подумати про фотографа і відеооператора. Чим раніше ви замовите професійну зйомку вашого весілля, тим краще для вас. Переваги раннього бронювання в тому, що ви зможете гарантовано зарезервувати потрібну вам дату. Дуже часто трапляється так, що коли молодожони в останню мить починають вибирати фотографа, на їх дату усі хороші фахівці вже зайняті. Крім того, зробивши замовлення заздалегідь, ви можете істотно заощадити. Передзамовлення завжди дешевше замовлення в останню мить.

Далі слідкують клопоти щодо вибору сукні нареченої, костюма жениха і звичайно ж купівлі весільних кілець. Такі покупки — діло смаку і бюджету. Важливими моментами у підготовці до весілля також є: друк запрошень для гостей (ви можете зробити це в усній формі, але все ж таки запрошення краще), вибір ресторану, тамади, діджея, лімузина, купівля бутоньєрок і інших весільних аксесуарів. До речі, тут економія доречна. Деякі пари і зовсім вирішають провести церемонію в РАГСі з подальшою фотопрогулянкою без ресторану і конкурсів.