Як обирати РАГС для весілля?

Вибір РАГСу для реєстрації шлюбу — справа відповідальна. З цього, по суті, починається усе весілля. З одного боку, здавалося б, що тут такого — яка різниця, де розписуватися? Але, якщо ви хочете зробити з весільного дня справжнє свято, до вибору РАГСу варто віднестися максимально серйозно.

Вибираючи РАГС, звертайте увагу на наступні моменти:

  • Розташування РАГСу.

Це — перше, з чого варто починати. Місце розташування РАГСу важливе при плануванні вашого весільного дня. Транспорт займає немало часу, тому варто заздалегідь скласти оптимальний маршрут і зробити так, щоб вам було комфортно переміщатися по Києву без стояння у пробках.

  • Можливість паркування.

Як не дивно, не біля всіх київських відділах реєстрації браків можна нормально припаркуватися.

  • Розміри зали для реєстрації шлюбу

Подумайте, скільки гостей ви хочете запросити на церемонію вашого одруження. Далеко не в усіх РАГСах може помістити навіть 20 чоловік. Найбільш місткими є Дарницький (або Лівобережний — вони були нещодавно об’єднані) і Центральний РАГСи.

  • Вид будівлі.

На жаль, ремонт багатьох будівель залишає бажати кращого. Якщо вам хочеться зберегти святковий настрій, зовнішній і внутрішній вигляд будівлі грає важливу роль. У цьому плані гарний вибір: Оболонський, Печерський, Солом’янський, Шевченківський і Центральний РАГСи.

Пам’ятайте, весілля — унікальна і надзвичайно важлива подія, пам’ять про яку повинна залишитися на довгі роки. Для того, щоб спогади були світлими і живими на весілля просто необхідно замовляти професійного фотографа і відеооператора. Якісні фото, як і грамотне смонтоване відео — це можливість переживати весільний день наново незліченну кількість разів.